Segueix-nos F Y T R
Foc a Andratx. La Serra crema

Company 'sala' la campanya per a recuperar la serra

Imatge de la campanya posada en marxa pel Govern per a coordinar la recuperació de la Tramuntana.

| Palma |

El conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, Biel Company, ha anunciat la creació d'una comissió formada pel Govern, el Consell de Mallorca i els ajuntaments afectats per l'incendi d'Andratx encarregada de coordinar la recuperació de la zona cremada. El lema escollit és “Tot(s) per sa Serra”.

A l'espai web, el nom del qual també s'ha salat, http://totspersaserra.caib.es, s'aniran recopilant les accions que es vagin duent a terme per tal de canalitzar i agrupar totes les actuacions públiques o privades que es posin en marxa a favor de regenerar els espais incendiats, entre Andratx, Calvià i Estellencs.

"Es tracta de coordinar totes les iniciatives que tinguin per objectiu recuperar la part de la serra de Tramuntana que s'ha cremat amb aquest incendi per guanyar en eficàcia, fer-ho amb la major coordinació possible i sempre amb l'assessorament dels tècnics”, explica el conseller.

La directora general de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic, Neus Lliteras, coordinarà la comissió.

A més, han informat que s'ha obert un compte bancari a “la Caixa” (2100-8634-21-0200004249) per tal que les persones o entitats interessades en contribuir a aquestes actuacions hi puguin fer donatius. Per a més informació, cal adreçar-se al Punt d'Informació Ambiental (PIA), a través del telèfon gratuït 900 151 617 o bé de l'adreça de correu electrònic 'pia@dgqal.caib.es'.

+ VIST