Segueix-nos F Y T R

La repressió dels docents, a debat a les Jornades de Memòria Històrica d'Alaró

Cartell de les jornades d'Alaró.

|

La repressió dels docents, serà l'eix central de les 'Jornades de Memòria Històrica d'Alaró', que se celebraran el cap de setmana del 7 i 8 de desembre sota el títol, 'Temps era temps?'.

Amb un cartell que evoca les aules de l'època franquista i amb retrats del president balear, José Ramón Bauzá i el ministre José Ignacio Wert, Alaró per a la recuperació de la Memòria Històrica organitza aquestes jornades que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La primera jornada a les 12.30 hores, al Casal de Son Tugores, se celebrarà la taula rodona 'La depuració dels docents', que comptarà amb la participació de Joana Maria Roque, Manel Santana i Martí Canyelles.

Ja l'endemà, a les 12.30 hores al cementiri de la localitat es farà un homenatge a les víctimes franquistes amb una ofrena floral. Xus Bibiloni, membre de l’Assemblea de Docents i familiar de Joan Simonet Riera, alaroner assassinat l’any 1936, dedicarà unes paraules als represaliats morts. L'acte serà amenitzat amb la música de la violinista, Ariadna Ferrer.

+ VIST