Segueix-nos F Y T R

Segueixen els problemes a les carreteres de la Serra

Una màquina intenta fer net una de les vies més afectades de la serra. | Servei de Carreteres

|

Les dificultats persisteixen a la xarxa de carreteres de Mallorca a causa del temporal de neu i fred. Aquest divendres, la direcció insular de Carreteres del Consell manté tancades al trànsit quatre vies, encara que han arribat a ser sis en moments puntuals.

Aquestes són la Ma-10, des de Pollença fins al Mirador de les Barques (Sóller), del punt quilomètric 7 al 44,5. La Ma-2130, de Caimari a Lluc, entre els quilòmetres 7 al 15. La Ma-11A del Coll de Sóller, del PK 16,9 al 27,8. La Ma-2110 entre Bunyola i Orient, del PK 0 al 15,

Durant unes hores també han romàs tancades la Ma-3333 entre Artà i l'ermita de Betlem, del PK 4 al 6.68, i la que uneix el Port de Pollença i el Cap de Formentor, tot i que al migdia han pogut tornar a la normalitat.

Els equips d’emergència de Carreteres i quatre màquines llevaneus han reprès el matí les feines, però la situació avui també és complicada i a hores d'ara continua nevant a la muntanya. A això se li afegeix el perill que origina el gel que es forma per les baixes temperatures.

El Centre de Coordinació de Carreteres recorda que els conductors poden mantenir-se informats puntualment de les incidències a les carreteres a través de la pàgina web del Consell de Mallorca, a la vegada que recomana precaució a l'hora de fer servir la xarxa viària de l'illa.

+ VIST