Segueix-nos F Y T R

Bernardí Vives és el nou candidat d'El Pi a Llucmajor

Bernardí Vives és el nou candidat d'El Pi a Llucmajor. | El Pi

| Palma |

Proposta per les Illes (El Pi), continua amb la presentació dels diferents candidats a les batlies dels municipis de Mallorca. En aquest sentit, la formació ha presentat a Bernardí Vives com a nou candidat de la formació a Llucmajor.

El candidat, recolzat per la direcció del partit, va assegurar que el seu objectiu és “gestionar amb sentit comú els recursos del municipi i invertir-los a millorar la vida dels ciutadans”. “Tenim la capacitat econòmica per ser un gran poble però per aconseguir-ho necessitam polítiques fetes amb sentit comú”, ha destacat.

Vives ha afirmat que “continuam sense transport públic fins a l’hospital de Son Llatzer”. “Som dels pocs municipis que no han reformat els seu Centre d’Atenció Primària; i gastam 280 mil euros cada any per gestionar dues piscines públiques”

Segons el cap de llista del Pi a les eleccions municipals, “els llucmajorers han patit 20 anys de mals governs, que en temps de bonança no sanejaren els comptes públics i ara, en temps de crisi, ens trobam amb un deute de 42 milions d’euros”.

Mode de fer política
La presentació de Bernadí Vives, que va tenir lloc al claustre de Sant Bonaventura davant unes 150 persones, també hi assistiren el candidat del Pi al Consell de Mallorca, Antoni Pastor, i el vicepresident de la formació, Josep Melià.

Pastor va reclamar un canvi en la manera de fer política després “d’una legislatura sense projectes i amb molts enfrontaments” i va demanar “humilitat i il·lusió” als integrants del Pi. Antoni Pastor va posar l’accent en la importància del Consell de Mallorca “com l’ajuntament dels ajuntaments, la institució més propera als ciutadans i la primera a resoldre les seves necessitats”.

Moments de canvi
Josep Melià, per part seva, va recordar que el país viu “moments de canvi, des de la crisi del bipartidisme a les tensions territorials” i assegurà que “ara és el moment de fer sentir la nostra veu”. Per això, segons Melià, “és necessari un partit com el Pi, que no depèn de ningú més que de nosaltres mateixos” per retornar a la nostra comunitat “el paper protagonista que mereix en el mapa polític actual”.

+ VIST