Segueix-nos F Y T R

MÉS dóna suport al batle de Manacor i el Pi vol que demani perdó per les seves declaracions

Barceló i diversos membres de MÉS han donat suport al batle Oliver. | MÉS per Mallorca

| Palma |

MÉS ha donat suport aquest dissabte a Miquel Oliver, batle de Manacor, després de la moció de censura presentada per PP, PI i AIPC. Biel Barceló, coordinador de la formació, ha assegurat que el canvi votat pels ciutadans es veurà truncat. El Pi, per part seva, ha criticat les declaracions del batle tot demanant que rectifiqui.

Biel Barceló ha afirmat que aquesta moció de censura «no respon a cap motivació concreta» i que «és legítim que la presentin però no poden acusar a aquest equip de govern d'immobilisme».

«Hem de felicitar a Miquel Oliver i tots els regidors perquè han dut a terme una feina molt bona i molt important en poc temps. Els manacorins van votar un canvi de govern que ja s'havia iniciat i que ara es veurà truncat», ha lamentat Barceló.

Per la seva banda, Miquel Oliver ha insistit a «donar la gràcies a tots els que ens mostren la seva solidaritat i dir-los que si hi ha un canvi de govern poden estar convençuts que durem a terme una oposició digna, i exercirem una tasca de control i vigilància exhaustiva i permanent», ha assegurat.

Greus acusacions
D’altra banda, Catalina Riera, portaveu del Pi a Manacor ha criticat les acusacions fetes divendres per Oliver. «Davant acusacions tan greus, demanam al batle que rectifiqui o vagi a la fiscalia», ha afirmat. 

«El dia 13 de juny els regidors del Pi a Manacor vàrem fer possible la investidura d’un batle en minoria. Pensàvem que seria bo impulsar una política de diàleg i consens. Ara ens diuen que la moció de censura s’ha presentat de manera precipitada per la por a una auditoria. Els puc assegurar que si això fos cert no els hauríem deixat governar ni un dia perquè Pi, AIPC i PP ja sumaven majoria aleshores, com ho fan ara», ha assegurat.

«Les acusacions que es fan han arribat a un límit i recordam al Batle, per responsabilitat i salut democràtica, que si té indicis la seva obligació és denunciar al jutjat o a fiscalia. Però si no és així, ha de rectificar i demanar perdó. No consentirem acusacions gratuïtes ni que s’instauri l’ombra del dubte damunt la nostra gestió. Han superat la barrera del debat polític i l’han convertit en joc brut», ha sentenciat Riera.

+ VIST