Segueix-nos F Y T R

Els vots dels sobiranistes calvianers faran possible que el PSOE continuï governant Calvià

|

És paradoxal que els vots dels electors sobiranistes de Calvià acabaran, una vegada més, al sac del PSOE més espanyolista i més contrari a la llengua catalana de Mallorca.

El PSIB-PSOE i la coalició Podem - MÉS han segellat aquest divendres un acord de governabilitat a l'Ajuntament de Calvià que permet al socialista Alfonso Rodríguez Badal revalidar la batlia a més d'assegurar l'entrada de Podem - MÉS en l'equip de govern.

La coalició Podem - MÉS tendrà una tinença de batlia i gestionarà les àrees de Medi Ambient i Transició Ecològica; Participació Ciutadana; Joventut; Memòria Democràtica; Benestar Animal; la Finca Galatzó; i les zones d'Es Capdellà, nova Santa Ponça i Costa de la Calma.

Sobre l'acord, Rodríguez Badal ha assegurat que dóna «estabilitat» al municipi mentre que el cap de llista de la coalició Podem - MÉS, Marga Plomer, ha avançat que la presència de les forces en el Consistori calvianer «es notarà».

«Treballarem intensament perquè a Calvià es compleixin les polítiques progressistes, entrem amb il·lusió i ganes de treballar», ha sostingut Plomer.

+ VIST