Segueix-nos F Y T R

Vox diu que el PP de Felanitx és «pancatalanista» i que acabarà «passejant l'estelada pels carrers del poble»

|

El partit neofeixista Vox ha acusat el Partit Popular de Felanitx de «vendre's als separatistes» en signar, al costat del BLOC i El PI, una declaració per a commemorar els 500 anys de les 'Germanies', on es reivindica la «sobirania política» i la llengua i cultura catalanes de Balears, que serà elevada a ple aquest dilluns.

Segons ha informat la regidor de Vox a Felanitx Maria Vidal aquest diumenge en una nota de premsa, «al PP de Felanitx amb Catalina Soler al capdavant això de pactar a esquerra i dreta, a dalt i a baix, li ha fugit de les mans fins al punt de comprar la ideologia pancatalanista».

En aquesta línia, Vidal ha lamentat que «per al PP de Felanitx la cultura de les Balears és catalana, com així ho reconeixen en la moció que signen».

Així mateix, ha apuntat, «a aquest pas s'acabarà veient als regidors del PP passejant l'estelada pels carrers del poble. No contents amb trair als seus votants, ara traeixen a Felanitx, a Mallorca i a Balears».

Amb tot, des de Vox s'ha retret a la regidora i portaveu del PP a Felanitx, Catalina Soler, que signi aquesta proposta que pretén commemorar els 500 anys de l'aniversari de les 'Germanies' mitjançant la "manipulació" de fets històrics.

+ VIST