Segueix-nos F Y T R

El setmanari Felanitx s'estrena a internet

|

A principis d'enguany, el setmanari Felanitx és també a internet. El setmanari, que compta amb més de 1.000 subscriptors, és la referència informativa de Felanitx i es pot dir que arriba a totes les cases del municipi.

El Felanitx és ja un informatiu digital (setmanarifelanitx.cat) que ofereix alguns continguts en obert i altres d'accés restringit només per a subscriptors.

El setmanari Felanitx és una publicació periòdica setmanal que de manera ininterrompuda, excepte un breu parèntesi entre abril de 1941 i octubre de 1943, es publica a la ciutat de Felanitx. El primer número es publicà el 3 d'agost de 1935.

Quan Bartomeu Pou, autèntica ànima de la publicació, es va jubilar va fer fer donació gratuïta de la capçalera a l'Obra Cultural Balear, la qual crea l'associació cultural Setmanari de Felanitx, que es fa càrrec de la gestió i l'edició. Sense rompre la línia editorial d'obertura a totes les opinions del poble, el setmanari augmentà el nombre de planes i de col·laboradors, eventuals i estables. També incrementà el nombre de lectors. Es millorà la qualitat de l'edició i augmentà el nombre de lectors.

+ VIST