Segueix-nos F Y T R

Porreres votarà la seva bandera oficial

|

L'Ajuntament de Porreres obrirà un procés participatiu perquè els porrerencs puguin escollir quina bandera volen que representi el municipi. La votació es durà a terme durant la setmana del 9 al 15 d'agost en el marc de les festes de Sant Roc amb l'objectiu d'aconseguir una elevada participació.

En la votació, els veïnats podran triar entre dues propostes de bandera elaborades per l'historiador Jordi Prunés. Per una banda, poden escollir la bandera heràldica, que presenta la conversió clàssica de l'escut d'armes a bandera. La proposta de disseny heràldic consisteix en un drap blanc sobre el qual s'hi llueix el fasser de palmes verdes sobre terra, flanquejat per dos passers negres. Per altra banda, poden votar la bandera com a suport de l'escut. La proposta presenta que l'escut d'armes de Porreres es disposi sobre una senyera quadribarrada.

Podrà votar tota persona física a partir dels 16 anys i que estigui empadronada a Porreres. La votació serà o bé presencial, a les oficines de la Sala de 8.30 a 14 h, o bé telemàtica al web municipal.

'Fer bandera. Una aproximació a la construcció de símbols'

El pròxim divendres, 30 de juliol, a les 19.30 h a la Biblioteca Municipal, la catedràtica d'Història Medieval a la UIB Maria Barceló i Crespí i l’historiador Jordi Prunés i Moyà oferiran un col·loqui per a conèixer en més profunditat les dues propostes de bandera que es duran a votació.

+ VIST