Segueix-nos F Y T R

L'OCB de Calvià, Mar de fondo i el Club de Montaña Yaís, guardonats als Premis Medi Ambient de Calvià 2021

|

Aquest dimecres, en el marc del Dia Mundial de l'Educació Ambiental, l'Ajuntament de Calvià ha presentat l'Estratègia d'Educació Ambiental i Sostenibilitat 2030 i ha lliurat els Premis Medi Ambient de Calvià 2021. L'objectiu d'aquests guardons és el de reconèixer els esforços i el compromís de la societat calvianera a través de la tasca ambiental que realitzen entitats i associacions al municipi.

El primer premi ha estat per l'associació Mar de fondo, pel «gran impacte ambiental i social de les seves actuacions i la seva capacitat per mobilitzar la joventut cap a la conservació dels recursos marins»; aquest guardó era de 3.000 euros. El segon, de 2.000 euros, ha estat per l'Obra Cultural Balear de Calvià, pel projecte 'Ses Quarterades que m'agraden'; d'aquest, el jurat n'ha destacat «la seva innovació i la seva capacitat per a involucrar els infants del municipi».

El darrer guardó, de 1.000 euros, ha estat entregat a l'associació Club de Montaña Yaís, «per la transversalitat de les seves activitats esportives, en les quals introdueixen l'educació ambiental i la inclusió».

En la presentació de l'Estratègia d'Educació Ambiental i Sostenibilitat 2030, el director general de Desenvolupament Sostenible, Francisco Giménez, ha explicat que la iniciativa va encaminada a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el municipi de Calvià i potenciar l'educació cap al desenvolupament sostenible, i la cura del medi natural i la biodiversitat.

+ VIST