Segueix-nos F Y T R

Un centenar de treballadors públics de l'Ajuntament de Pollença es concentren per protestar per la seva situació laboral

| |

Un centenar de treballadors públics de l'Ajuntament de Pollença es concentraren aquest dijous per protestar per la seva situació laboral, segons ha informat el sindicat CCOO Balears.

La concentració va ser a les 19.00 hores i va reunir un centenar de persones davant del ple amb pancartes i cartells amb frases com 'El batle que més cobra, no paga' o 'Equip de govern, tots sou culpables'.

Amb el ple ja començat, funcionaris i personal laboral entraren en silenci a la sala de plens amb aquestes pancartes davant l'equip de govern i els partits de l'oposició.

Amb el lema 'Els acords es respecten, no s'impugnen', els treballadors reclamen l'abonament de la part del seu sou «retengut» per l'Ajuntament de l'any 2021 i del 2022. També demanen permetre que el personal interí pugui exercir el seu dret a la incorporació de la carrera professional horitzontal i «posar fi a la discriminació d'aquest, de mala fe, i en contra de la jurisprudència que avala les seves peticions i de manera retroactiva».

A més, lamenten «la discriminació masclista en l'Ajuntament», assegurant que es «retalli el sou a les empleades, pel simple fet d'estar de llicència de maternitat». «Basta de mala fe política i d'atacs als drets dels treballadors», conclouen.

+ VIST