Segueix-nos F Y T R

MÉS per Campos diu que les declaracions de la batlessa «ens fan empegueir» i demana que es posi a treballar en la neteja de la platja

|

MÉS per Campos ha contestat amb un comunicat a la batlessa de Campos, Xisca Porquer (PP), després de les seves declaracionsa la SER Mallorca en les quals afirmava que ella i el seu equip de govern voldrien eliminar el parc natural d'Es Trenc-Salborar de Campos.

En la nota informativa, MÉS per Campos assegura que la creació del parc natural «és una d'aquelles notícies que van alegrar a tots. Perquè és obligació de otts la protecció del territori, la protecció de les nostres platges i de la nostra terra per a les futures generacions».

A més, també han volgut advertir a la batlessa que «no parli en nom dels campaners i campaneres», i han recordat que «molts de nosaltres hem lluitat per protegir de l'especulació i la urbanització de Ses Covetes que el seu partit va aprovar. Molts hem lluitat anys per protegir la platja i el sistema dunar».

«Les seves declaracions d'avui ens fan empegueir», assegura el comunicat que acaba demanant a Porquer que «es posi a treballar en la neteja de la platja, en la gestió del pàrquing de Sa Barralina que tenen mig abandonat i que deixi de fer piulades i coordini a la Policia Local per tal que impedeixi la venda ambulant a la platja d'Es Trenc».

+ VIST