Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] L'Ajuntament de Felanitx lamenta l'«actuació desafortunada» d'un dels reis de la colcada de Portocolom que mostrava símptomes d'embriaguesa

| |

L'Ajuntament de Felanitx ha lamentat aquest dissabte l'«actuació desafortunada» d'un dels reis durant la colcada que va tenir lloc a Portocolom i que, pel que sembla, hauria aparegut mostrant símptomes d'embriaguesa durant l'acte. De fet, el comportament del rei ha estat molt criticat a xarxes socials i molts dels assistents a la colcada qualificaren el seu estat de «vergonyós».

«Lamentam l'incident a Portocolom amb l'actuació desafortunada d'un dels reis. És un fet aïllat que no ha de desmerèixer el treball dels voluntaris i les millores que s'han inclòs en les quatre colcades del municipi», ha apuntat el Consistori en un missatge a Twitter.

L'Ajuntament felanitxer ha afegit que els nens «van quedar contents, que és el més important» i que sempre ha donat per suposada la responsabilitat de les més de 150 persones que participen en aquests actes. També ha aprofitat per a expressar el seu agraïment als qui han fet possible les colcades com ara Protecció Civil, Policia Local, Guàrdia Civil, les batucades i la banda de música.

+ VIST