Segueix-nos F Y T R

Felanitx es prepara per una nova edició de la 'Nitx de l'Art'

|

Felanitx celebra aquest agost una nova edició de la «Nitx de l'Art», que comptarà amb més de 200 artistes i 53 propostes expositives. La mostra es podrà visitar des de dia 18 d’agost fins diumenge dia 20, i les exposicions es faran a diversos espais, tant públics com privats, del centre del municipi.

Així, la «Nitx de l'Art» coincidirà amb l'inici de les festes de Sant Agustí i el pregó a càrrec del periodista felanitxer Carles Marín. Enguany la nit dedicada a l’art començarà amb una proposta de l'artista Susy Gómez, que durà a terme l'actuació «Breaking the Spell», basada en la llegenda felanitxera de la Font de Santa Margalida.

A més, segons ha explicat Sebastià Mascaró, «també hi serà present la figura de Maria Enganxa amb la veu i l'aportació de la cantant manacorina Joana Gomila». Així mateix, hi haurà actuacions musicals, tallers educatius o un microteatre.

A l'acte de presentació hi han assistit l'alcaldessa de Felanitx, Catalina Soler, la regidora de Cultura i Festes, Marta Cano, el comissari Sebastià Mascaró, la dissenyadora del cartell Maggie Adrover, l'artista i galerista Jaume Prohens i Caterina Amengual com a representant del jurat del novè Certamen d'Arts Plàstiques.

Els premis del Certamen d'Arts Plàstiques, segons han indicat, han rebut més de 90 propostes. Les obres seleccionades i l’obra guanyadora es podran visitar a la Casa de Cultura durant el cap de setmana de la Nitx de l’Art.

+ VIST