Segueix-nos F Y T R

Lloseta inaugura tres exposicions durant les festes patronals

|

L'Ajuntament de Lloseta inaugura tres exposicions durant les festes patronals, que se celebren del 31 d'agost al 10 de setembre.

La primera exposició, titulada 'Records, cultura material a Lloseta al Segle XX i XXI', s'inaugura el 31 d'agost al pati de la biblioteca a les 20 hores. La mostra, que recull objectes quotidians de la segona meitat del segle XX i principis del segle XXI, ofereix una visió de la vida quotidiana dels veïns de Lloseta durant aquests anys. L'exposició està organitzada per Manela Gracia i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Lloseta. L'exposició estarà oberta al públic del 2 de setembre al 10 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.

La segona exposició, titulada 'Minart, pintura i matèria', s'inaugurarà el dia 2 de setembre a les 20 hores al Centre Cultural Sa Mina. La mostra, que reuneix obres dels artistes Pere Bennassar, Maria Huerga, Anastasia Egorova, Calixt Ramon, Marlene Bosch i Joan Oliver, explora la relació entre la pintura i la matèria. L'exposició està organitzada per Joan Oliver i làrea de cultura de l’Ajuntament de Lloseta. L'exposició estarà oberta al públic del 4 al 10 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores, i del 14 al 17 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.

La tercera exposició, titulada 'Lloseta en festes', s'inaugurarà el dia 7 de setembre a les 18 hores al Teatre de Lloseta. La mostra recull fotogràfic de la història de les festes de Lloseta, des dels seus orígens fins a l'actualitat. L'exposició està organitzada per l'associació Mestra Maria Morro. L'exposició estarà oberta al públic del 8 al 10 de setembre, de 19 a 20.30 hores.

+ VIST