Segueix-nos F Y T R

Arriba la XXV edició dels Premis de Maig de l'OCB d'Inca

|

El 17 de maig se celebrarà l'acte de la XXV edició dels Premis de Maig de la delegació d'Inca de l'Obra Cultural Balear (OCB).

L'esdeveniment es farà a les 19.00 hores al Teatre Principal d’Inca i s’atorgaran els següents premis:

PREMI BERENGUER D’ANOIA

Destinat a premiar persones o entitats que hagin contribuït a la dinamització sociocultural d'Inca. Es concedeix a Marc Alomar Payeras, violoncel·lista inquer.

PREMI MIQUEL DURAN I SAURINA

Destinat a persones o entitats que s’hagin distingit per la seva contribució a la normalització lingüística dins el món de la comunicació. Es concedeix a 'Passejades', programa d’IB3 Televisió.

PREMI FRA MIQUEL COLOM, T.O.R

Destinat a persones o entitats que s’hagin destacat en la recerca o difusió de la nostra cultura dins un determinat àmbit de coneixement. Es concedeix a: Maria Antònia Perelló Femenia, investigadora, novel·lista i poeta.

PREMI PAU CASESNOVES

Destinat a persones o entitats que hagin contribuït a la reivindicació o la promoció de les nostres senyes d’identitat. Es concedeix a: Escola de Música i Danses de Mallorca, pel seu estudi, ensenyament, difusió i foment dels elements de la cultura popular i tradicional de Mallorca.

PREMI PERE JOAN LLABRÉS

Destinat a persones i entitats que han destacat per la seva contribució a l’estudi, la conservació o la promoció del patrimoni arqueològic, artístic o cultural de Mallorca. Es concedeix a Tomàs Martínez Miró, a títol pòstum; investigador, estudiós i divulgador del nostre patrimoni i en especial de les Neules.

PREMI MARIA MERCÈ PUIG I VIÑETA

Destinat a una dona o grup de dones que hagin contribuït des de qualsevol àmbit a la promoció de la nostra llengua, cultura o identitat. Es concedeix al Cor de dones de Sant Francesc d’Inca, dirigit per Cristina Llabrés.

PREMI ESPECIAL DEL JURAT

Concedit a Catalina Corró Lorente, nedadora inquera, 25 cops campiona de l'Estat espanyol en piscina curta.

+ VIST