Segueix-nos F Y T R

Clam a Bendinat contra les obres il·legals d'un hotel devora el litoral

Els veïnats de Bendinat s'han concentrat aquest dissabte davant l'hotel per a protestar contra les obres il·legals. | Foto: Lucía Muñoz/X

|

Dempeus. Una cinquantena de veïnats de Bendinat han dit «prou» i s'han concentrat aquest dissabte davant l'hotel Bendinat per a denunciar les «obres il·legals» que planteja l'establiment just devora el litoral, on ha començat a posar gandules i para-sols.

«Ens unim per protegir la nostra terra de construccions il·legals» han assegurat els veïnats que duien pancartes amb lemes contra l'hotel i en defensa del territori i de l'espai comú per a tothom. De fet, els veïns volen preservar l'espai natural de l'entorn.

En aquest sentit, els veïnats i el GOB varen denunciar les obres il·legals aquesta setmana. Segons els ecologistes, les obres incompleixen la normativa i han posat els fets en coneixement de la Demarcació de Costes. El mes de maig, l'hotel ja va dur a terme obres il·legals amb la construcció de terrasses i plataformes de formigó.

Entre els assistents a la protesta d'aquest dissabte s'hi trobava Lucía Muñoz, líder de Podem Illes Balears i regidora a l'Ajuntament de Palma, que ha compartit la següent publicació a les xarxes socials:

+ VIST