Segueix-nos F Y T R

La promotora de la macrogranja de Sineu sol·licita una reunió amb el batle del municipi

|

La promotora de la macrogranja de Sineu, Avícola Son Perot, ha sol·licitat una reunió amb el batle del municipi, Tomeu Mulet, «per informar-lo dels detalls del nou projecte». Així ho ha anunciat l'empresa aquest dilluns en una nota de premsa, on ha afegit que també vol «conèixer els arguments de l'opinió expressada pel consistori en els mitjans», després d'afirmar que no ha rebut cap dels informes mencionats.

En el mateix comunicat, Avícola Son Perot ha informat de la incorporació de Gorka Moreno com a nou director general. Entre els principals reptes de Moreno destaca precisament la gestió del projecte de la macrogranja de Sineu.

La companyia ha volgut expressar que la seva gestió es basarà «en la transparència, sostenibilitat i compliment de les normatives ambientals». Així mateix, ha insistit que sota el nou lideratge es comprometen a operar sota «els més alts estàndards de benestar animal i responsabilitat social», garantint que cada acció reflectirà el seu compromís amb la comunitat local i l'entorn natural.

+ VIST