Segueix-nos F Y T R

En marxa la nova estació d'autobusos

Les instal·lacions començaran a oferir avui mateix els seus serveis als vehicles de les línies de la xarxa interurbana

| Palma |

La nova estació Interurbana d’autobusos obre avui les portes amb l’objectiu de donar servei a 3,7 milions d’usuaris cada any. Així ho assegurà ahir el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens, durant l’acte oficial d’inauguració d’aquestes instal·lacions que estan situades a l’interior de l’estació Intermodal de la plaça d’Espanya de Palma.

La xarxa d’autobusos interurbans disposarà a partir d’avui de 14.500 metres quadrats i 29 àrees de càrrega i descàrrega per a autobusos, amb les quals el Govern vol donar més "fluïdesa" al trànsit del centenar de línies que arriben a operar els mesos d’estiu –75 a l’hivern. Vicens, acompanyat pel director general de Mobilitat, Antoni Verger, i la gerent del Consorci de Transport de Mallorca, Immaculada Salamanca, informà que l’estació acollirà fins a 500 entrades i sortides diàries entre les 6.15 del matí i les 00.15 de la nit.

Millores de 4,9 milions

Vicens assegurà també que el Govern ha hagut d’invertir 4,9 milions d’euros per dur a terme una reforma d’"emergència" sobre el projecte inicial de l’anterior Executiu per solucionar els problemes de drenatge que presentava l’obra, impermeabilitzar la llosa, col·locar sostres falsos i adaptar l’estructura a les normatives per a aquest tipus d’instal·lacions.

+ VIST