Segueix-nos F Y T R
Crisi al Consell

Acaba la reunió sense acord

Els tres socis s'han reunit durant tres hores sense assolir la reconciliació. Avui horabaixa seguiran els contactes

Antich ha estat a temps de participar en el Ple del Parlament. | Ferran Aguiló - P. Bota.

| Palma |

Els tres partits que integren el govern del Consell de Mallorca confien en arribar avui a un acord sobre la crisi institucional oberta, després que aquest matí hagi conclòs sense èxit un primer encontre de tres hores que han mantingut en el Consolat de Mar, amb el president autonòmic, Francesc Antich, al capdavant.

Avui horabaixa tornaran a reunir-se. Totes les formacions polítiques consultades fixen el dia d'avui com a límit per trobar una solució i, altrament, s'obre la possibilitat que es trenqui l'actual acord de govern del Govern i que el PSOE governi la Comunitat, amb el suport dels partits que vulguin sumar-se.

Als passadissos del Parlament, el portaveu del Bloc per Mallorca, Miquel Àngel Llauger, ha estat taxatiu en asseverar que, sota cap concepte, la seva formació no permetrà ni la construcció d'un camp de golf i la seva oferta complementària en el municipi de Campos, com pretén UM, ni "contraprestacions urbanístiques" en aquesta zona de l'illa.

El diputat autonòmic d'UM Josep Melià ha comentat als periodistes que el seu partit està "totalment d'acord" en deixar de banda el projecte del golf de Son Baco "si hi ha respostes satisfactòries als reptes plantejats pel municipi de Campos".

+ VIST