Segueix-nos F Y T R

Melià confirma que ha ofert a Miquel Munar formar part d'UM

Munar ha estat diputat pel PP fins fa poques setmanes | T. AYUGA

|

El president d'UM, Josep Melià, ha afirmat que ell i el secretari general d'aquesta formació, Joan Monjo, es van reunir amb l'exmilitant del PP Miquel Munar per oferir-li adherir-se al partit nacionalista, després que aquest abandonàs el PP per no sentir-se "identificat" amb el projecte de l'actual dirigent dels 'populars' José Ramón Bauzá.

Melià ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa en la qual ha dit que Munar està prenent un temps de reflexió abans de donar una resposta.

El president d'UM ha destacat que Munar té un perfil que va en la línia del d'aquesta formació política, i ha apuntat que és una persona "moderada, centrista i mallorquinista".

El nacionalista ha esmentat que en repetides ocasions UM demostra ser un partit "obert" i amb voluntat de "sumar" persones, sempre que tinguin la mateixa "sensibilitat" que els seus simpatitzants.

Per això, ha reconegut que Munar complia amb aquestes característiques i que li havien oferit la possibilitat de sumar-se a UM.

Melià ha estat preguntat pels periodistes sobre la possibilitat que hagin fet el mateix oferiment a més militants del PP, a la qual cosa ha respost que dins l'"elegància entre partits" entenen que no seria correcte dirigir-se en aquests termes a persones que encara formin part del PP.

No obstant això, ha puntualitzat que té la "sensació" que "és evident que hi ha gent que es troba orfa" dins el PP. "Hi ha gent que fins ara era militant o simpatitzant del PP que veu com el PP està canviant de discurs polític, i aquest canvi i aquesta certa desorientació fa que es plantegin la seva militància", ha agregat.

Així, conclou que UM, un partit "de centre, moderat i mallorquinista", pot convertir-se en "bon referent" per a aquestes persones que tenen "sensibilitats semblants" a les seves.

+ VIST