Segueix-nos F Y T R
Campanya electoral 22 maig 2011

Antich preveu un Govern progressista si tot el centre-esquerra vota

Oficialment, la campanya electoral s'inicia a mitjanit i acabarà el divendres 20 de maig, dia previ a la jornada de reflexió

Antich, Armengol i Calvo han destapat els cartells electorals. | Ferran Aguiló - M. À. Cañellas.

| Palma |

El candidat del PSIB a la reelecció com a president del Govern, Francesc Antich, s'ha mostrat avui "convençut de que si tot el centre-esquerra" vota el pròxim dia 22 "hi tornarà a haver un Govern progressista" que podrà "consolidar la recuperació econòmica" de les Balears. En l'acte d'inici de la campanya electoral, Antich ha afirmat que malgrat que diverses enquestes vaticinen una majoria absoluta del PP, el PSIB afronta els pròxims 15 dies amb la moral "a límit" per tractar d'aconseguir el suport que permeti reeditar un Govern d'esquerres.

"En anteriors eleccions, més o menys a hores d'ara, el PP també tenia majoria absoluta. La millor enquesta serà la del dia 22", ha recalcat el líder socialista. "Començam una campanya en la que ens jugam molt. Tot el treball que volem fer els socialistes és per continuar amb el canvi, per continuar donant participació a tota la nostra societat i empenyent la recuperació econòmica", ha dit Antich acompanyat per les candidates del PSIB a la presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i a la batlia de Palma, Aina Calvo.

+ VIST