Les accions a favor de la llengua no cessen. Els ciutadans estan molestos amb la política lingüística que impulsa el Govern de José Ramón Bauzá i, per això, fan el que sigui a les seves mans per demostrar el seu malestar. A Manacor, una colla d'amics que es fan anomenar grup de Resistència ha engegat una iniciativa curiosa. Amb el lema "Que no et tallin la llengua", han posat a la venda camisetes per valor de sis euros en alguns establiments del municipi.
Les primeres camisetes es començaren a vendre el 26 de març al bar Can Lliro i a la llibrera Xaloc del municipi. En la primera tongada en varen fer 20. A dia d'avui ja n'han distribuïdes prop de 900 i es poden trobar també en comerços d'Artà, Sant Llorenç, Capdepera, Son Servera, Vilafranca, Santa Margalida, Muro, sa Pobla i Llubí. L'objectiu d'aquesta iniciativa no és en cap cas lucrar-se amb la venda de les camisetes, sinó conscienciar els ciutadans. De fet, un dels integrants del grup explicà a aquest diari que precisament es fan anomenar de Resistència perquè no tenen intenció d'abandonar la seva lluita. Al darrere no tenen cap partit polític ni cap organització, i tenen ben clar que "ens continuarem mobilitzant", malgrat que el Govern ja hagi anunciat que no canviarà la seva política lingüística.
Un dels objectius d'aquest grup és fer arribar les camisetes als estudiants a un preu més econòmic. Per això estan cercant la fórmula més adient per poder vendre-les entre aquest col·lectiu, ja que no poden entrar dins els centres escolars. La seva intenció és aconseguir una gran comanda i així el producte seria més econòmic.
Qui ja té la seva camiseta és el batle de Manacor, Antoni Pastor. Aquest grup la hi va fer arribar a l'Ajuntament acompanyada d'una nota que deia: "No sabem què faràs amb el teu vot, però sí sabem el que sent el teu cor".
Sant Jordi
D'altra banda, l'Assemblea de mestres i professors en català Illes Balears i l'STEI-i han fet una crida a tots els indrets de parla catalana per estendre la campanya "Per Sant Jordi, Enllaçats per la Llengua!". L'objectiu és que dia 23 d'abril, a tot el territori de parla catalana, escriptors, personalitats i ciutadans duguin posat el llaç, i que entitats, institucions, llibreries, associacions i centres educatius, entre d'altres, posin un llaç a la seva façana i facin pública la seva adhesió.