Segueix-nos F Y T R

Bauzá defensa que al Parlament es pot fer la mateixa feina amb menys diputats

El president ha destacat la reducció de parlamentaris com una mesura d'estalvi important per a la Cambra. | E.P.

| Palma |

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha assegurat aquest dijous que es pot fer "la mateixa feina parlamentària" amb menys dels actuals 59 diputats i, així, ha defensat la importància de practicar un "ERO" a la Cambra balear per a reduir la seva despesa.

En declaracions a la premsa durant una visita a diferents empreses de Binissalem, el cap de l'Executiu balear ha destacat que el grup parlamentari popular espera trobar "un punt de trobada" amb els partits de l'oposició sobre aquest tema, i ha opinat que altres alternatives de reducció que s'apliquin no serien tan efectives com aquesta.

"On realment es pot reduir és reduint el nombre de diputats", ha incidit Bauzá, qui ha defensat que aquesta proposta és el que la ciutadania demana perquè "es pot fer perfectament un ERO de diputats a la nostra comunitat".

"Tot el que no sigui això", ha dit, serà reduir però anant "pels costats".

Per això, ha remarcat que "seguirem treballant intentant arribar a algun acord" malgrat que "quan vam fer la proposta inicial, immediatament els partits de l'oposició la van rebutjar".

Finalment, ha recordat que el PP necessita dos terços de la Cambra per a dur a terme aquesta acció i ha conclòs dient que els partits de l'oposició si hi estan disposats, acabaran donant suport a aquesta reducció de parlamentaris.

+ VIST