Segueix-nos F Y T R

El Pi vol créixer a Menorca

Melià, Pastor i Font ahir amb els militants de Maó. | SC

| Maó/Palma |

Proposta per les Illes (El Pi) vol créixer a Menorca. El partit que lidera Jaume Font s'ha proposat aconseguir la seva implantació en els vuit municipis de l'illa abans de cloure el 2013. L'objectiu és poder començar a treballar amb força per a les properes eleccions d'aquí a dos anys.

Font, al costat de Josep Melià i Antoni Pastor, participa aquest cap de setmana en diverses trobades amb els militants menorquins per tal d'explicar les línies d'actuació que ha de seguir la formació.

Entre els militants s'hi troben polítics com el regidor de Medi Ambient de Es Mercadal, Fèlix Ripoll, la regidor d'Hisenda d'Es Castell, Irene Coll, o l'edil de Ferreries Miguel A. Carreres, tots ells procedents de UMe.

"Són algunes de les persones amb les quals començam a parlar fa un any i que han decidit sumar-se a la causa de crear un partit que realment defensi els interessos de les illes", assegurava ahir Font en la reunió mantinguda al bar Algo Diferente, de Maó.

Malgrat que Font és conscient que el procés de creixement per al seu partit serà "lent", ell té en ment arribar el centenar d'afiliats a l'Illa abans que finalitzi 2013.

El partit vol defensar un projecte "moderat, centrista i dirigit des de Balears" que atorga a les illes petites mecanismes per acabar "amb el centralisme mallorquinista i centralista dels grans partits".

+ VIST