Segueix-nos F Y T R

La marea verda i la marea blanca es donen la mà a Son Espases

La solidaritat amb els docents ha arribat a l'Hospital de Son Espases. | Joan Torres.

| Palma |

La marea blanca, que representa la lluita dels col·lectius d'àmbit sanitari per a mantenir un servei de salut públic i de qualitat, ha fet pinya aquest divendres a l'Hospital Universitari de Son Espases amb els docents que reivindiquen una educació pública, digna i en català.

L'Assemblea de Treballadors i Usuaris de Son Espases (ATUHSE) ha col·laborat amb la Plataforma Crida establint a un lloc del centre hospitalari de referència de Balears un punt en el qual la ciutadania podia dipositar la seva contribució a la caixa de resistència del professorat.

Els sanitaris i també alguns familiars de pacients s'han acostat durant el matí a la paradeta d'ambdues marees i han col·laborat enèrgicament amb una iniciativa per just pretén posar el seu gra d'arena per la dignitat i el futur de l'educació, apuntant que "la resisténcia és clau per establir punts de participació i diàleg per damunt de les imposicions del Govern". En dues hores, s'han arreplegat més de 400 euros.

La marea blanca no queda sola davant el suport als ensenyants en vaga. Membres de la marea negra, el moviment de funcionaris que fa alguns mesos protestaven organitzadament en contra de les reformes de Madrid que dificulten l'accés a la Justícia per part dels sectors més humils ja han afirmat que tornaran a vestir el negre diumenge que ve, ara en defensa de l'educació de tots i per a tots.

+ VIST