Segueix-nos F Y T R

La Plataforma Crida espera que la manifestació sigui "la més massiva" de la història de Balears

L'estàtua del rei Jaume I de la Plaça d'Espanya de Palma amb la camiseta verda, símbol de les protestes educatives. | J.Morey

| Palma |

“Esperam que la manifestació sigui la més massiva de totes les que hi ha hagut a les Balears”, així s'han expressat des de la Plataforma Crida en relació a la gran manifestació en defensa de l'educació pública convocada demà a les 18:00 hores a la Plaça d'Espanya de Palma. La marxa de la 'marea verda' escenificarà el rebuig a les polítiques del Govern Bauzá i el suport a la vaga indefinida dels docents.

Rosa Deyà, portaveu de la Plataforma, ha assenyalat que la protesta “serà un èxit” i reunirà més gent que la manifestació per la llengua de març de 2012, que va reunir més de 50.000 persones.

De cara a la nova reunió que tindran els representants dels treballadors amb la Conselleria de Educación, Cultura i Universitats aquest dilluns, Deyà explicà que desitgen que acabi la vaga indefinida de docents però volen que acabi “amb uns acords que afavoreixin l'educació pública de qualitat”.

Segons ha recordat, a més del TIL, cerquen arribar a acords en relació amb els pressuposts de les beques de menjador, transport i llibres, el calendari d'aplicació, el cobriment de baixes, la llei de Símbols i la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).

Relacionat
+ VIST