Segueix-nos F Y T R

Armengol advoca per construir una “alternativa creïble” al Govern del PP

Armengol durant la seva intervenció en la Conferència Política del PSOE que es celebra a Madrid. | PSIB

| Madrid/Palma |

Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE a Balears, ha presidit aquest dissabte la Conferència Política que els socialistes celebren aquest cap de setmana a Madrid. La representant socialista ha assegurat que cal construir una “alternativa creïble” al Govern del PP alhora que ha considerat que la seva formació és “part indissociable de la millor història d'Espanya”.

Armengol, durant la seva intervenció, ha explicat que si pretenen plantejar aquesta alternativa els socialistes han de “reconèixer també els errors comesos”. “Errors que han accentuat encara més el profund descrèdit i desconfiança que senten els ciutadans cap a la política”, ha assegurat.

La diputada socialista ha censurat que el PP “està utilitzant aquesta crisi per canviar el model de societat que tant ens va costar construir”. “A les Balears el PP persegueix els professors per posar-se samarretes verdes i defensar l'escola pública”, ha afegit.

En aquest sentit, també ha assegurat que a València, el grup popular “tanca un servei públic com a Canal 9 sense parpellejar” o que “aquí, a Madrid, s'hi ha privatitzat la sanitat mentre s'abaixen imposts a qui més té”.

Així, la diputada ha afirmat que “hi ha molta gent que ha sortit al carrer per dir basta a aquesta forma de fer política”, mentre ha asseverat que “els socialistes hem de posar-nos al servei de la gent que vol un canvi, perquè la ciutadania d'aquest país vol canvis”.

Respecte a l'afirmació que el seu partit és part de la “millor història d'Espanya”, Armengol ha citat “des de la lluita per la democràcia, a la profunda modernització, descentralització i extensió de drets” realitzada pels governs que van presidir Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero. Finalment, també ha citat els versos de Marià Villangómez, “Voler l'impossible ens cal i no que mori el desig” tot instant els socialistes a continuar lluitant.

+ VIST