Segueix-nos F Y T R

'No vaig de vaga' reivindica en to festiu que no s'«utilitzin» els infants

| Palma |

La plataforma favorable al trilingüisme de Bauzá i contrària a la vaga indefinida a l'educació de Balears, No Vaig de Vaga (NVDV), commemora el dia mundial dels Drets de l'Infant amb un acte lúdic i festiu aquest diumenge, a partir de les 11 hores, si la meteorologia hi consent.

Des d'aquest grup, format majoritàriament per pares i mares que discrepen amb què aturar l'activitat als centres sigui una forma de lluitar pel futur dels estudiants, asseguren que la cita és un bon moment per recordar els drets dels menors en general, i els drets educatius en particular.

Recorden que entre les seves reivindicacions hi ha que no s'ignori "cap dels legítims drets dels nins als centres educatius". "Serveixi aquest esdeveniment de caràcter familiar per a demostrar que si existeix voluntat i bona fe, qualsevol empresa pot arribar a bona fi. No és necessari, utilitzar els nins per reivindicar drets legítims", afirmen a NVDV.

Durant aquesta jornada s'instal·laran tallers per als petits on es podran pintar les cares, aparadors per fer manualitats, com pulseretes, o altres on es posaran en pràctica jocs tradicionals, i un equip d'animació amb pallassos i dj, i fins i tot, un taller de defensa personal per als petits.

Tampoc no renuncien a estendre les seves idees entre els participants a la jornada, amb una taula informativa sobre el TIL i la LOMQE. Tot allò que es recapti pels àpats casolans que duran els voluntaris serà destinat a una ONG. Encara no han informat a quina.

+ VIST