Segueix-nos F Y T R

Toni Cantó assistirà a la inauguració de la seu d'UPyD a Eivissa

El diputat i actor valencià ha estat un dels polítics 'trending topic' de l'any per les seves pixades fora de test

Toni Cantó escolta amb atenció les paraules de la seva mentora política i portaveu d'UPyD, Rosa Díez. | Efe

| Eivissa |

El diputat valencià a les Corts Generals per Unión Progreso y Democracia (UPyD), Toni Cantó, assistirà a l'obertura de la nova seu de la formació a Vila (Via Púnica 5), i a la qual el partit de Rosa Díez convida a "tots els ciutadans" el divendres que ve, 20 de desembre. 

Aquests dies hem sabut que el també actor ha esdevingut aquest 2013 un dels polítics 'trending topic' a les principals xarxes socials, al costat d'un altre d'aquells personatges que no ha deixat indiferent a ningú: el ministre d'Educació, José Ignacio Wert. En aquest sentit, la polèmica ha ajudat Cantó a ser portada en nombroses vegades durant el curs polític. Recordem-lo, per exemple, fent befa de la dicció del president Mariano Rajoy, o també afirmant que la majoria de denúncies per violència de gènere són "falses".

En qualsevol cas, l'assistència de Cantó representa un valor afegit evident a l'acte.

'Canviar l'estat de les coses'
Per la seva banda, el portaveu del Consell Local d'UPyD a Eivissa, José Segador, defensa la implantació del partit a les Pitiüses, afirmant que "des del nostre naixement hem crescut a poc a poc, però el que no es pot mesurar i que marca la nostra veritable capacitat de canviar l'estat de les coses, és el que més ha d'importar: el que constitueix l'autèntica força de les gents d'UPyD per a desenvolupar les necessàries accions de futur".

Segons Segador, el nou espai del partit pretén "donar cobertura a les inquietuds ciutadanes" i permet tenir un lloc per treballar als afiliats i simpatitzants. Recorda, així mateix, que segons els sondejos apareguts a diversos mitjans, en unes eleccions realitzades avui el partit magenta obtindria representació a la Cambra balear amb dos parlamentaris -un d'ells per Eivissa-, a més d'aconseguir un regidor a l'Ajuntament de Vila.

+ VIST