Segueix-nos F Y T R

L'UOB se solidaritza amb March

| Palma |

La Unió Obrera Balear (UOB) ha mostrat la seva “solidaritat” amb Jaume March, director de l'IES Marratxí, expedientat per una "falta molt greu per conculcar el dret a l'educació" durant els dies de vaga. La secció d'ensenyament del sindicat considera que el docent “està essent víctima de la caça de bruixes organitzada pel PP i els seus terminals d'El Círculo Balear i l'Asociación de Estudiantes Libres de Baleares”.

El sidicat assegura que “si els franquistes Bauzá, Camps i Estarellas pensaven que si feien públic l'expedient, el darrer dia de classe del trimestre, agafarien desprevingut i sense capacitat de resposta immediata el col·lectiu docent, una vegada més han errat els càlculs”. “A hores d'ara les xarxes socials i els watshapps de les assemblees de centre fan flamada”, afirma l'entitat.

UOB emplaça el col·lectiu docent a respondre “d'una manera decidida davant aquesta nova agressió”. El sindicat recorda que March fou un opositor significat a la dimissió massiva dels directors en solidaritat amb els tres directors de Menorca expedientats el mes d'agost. “Amb franquistes com Bauzá, Camps i Esarellas cal recórrer a les mesures més taxatives i contundents”, afirma

Finalment, des d'UOB reiteren la crida a seguir l'exemple de l'IES Sineu on aquesta setmana ha dimitit l'equip directiu i la majoria de cap de departaments. A aquesta dimissió col·lectiva, segons a parer seu, “s'hi ha de sumar també la dels tutors, comissions educatives, encarregats de la biblioteca, etc”.

+ VIST