Segueix-nos F Y T R

Els descomptes de la targeta blava del PP arriben fins a Cap Verd

Imatge de la targeta blava.

|

Els descomptes de la targeta blava del PP de Balears arriben fins a Cap Verd, Bulgària, Hongria, Grècia, Montenegro, el Marroc i Tunísia.

Es tracta d’hotels de grans cadenes hoteleres de les Illes que estan incloses en la llista de més de 300 establiments que es publica completa a dBalears.cat.

Tanmateix, fonts del Partit Popular han assegurat que aquest llistat és "provisional", i que en ell s'hi recullen comerços que no realitzaran finalment el descompte als afiliats populars, mentre que d'altres que sí que els faran no hi apareixen. A més han indicat que en poques setmanes es tancarà definitivament el llistat d'establiments.

Aquest divendres alguns comerços que apareixen al document es distanciaren de la iniciativa. Un exemple d'això és la botiga d'escalada i material de muntanya Foracorda, que féu un escrit per a aclarir que ells no formen part de la campanya popular, assegurant que "seguirem donant el millor servei als nostres clients al marge de les seves idees polítiques".

Una altra de les empreses que apareix a la llista provisional de la targeta blava, Neumàtics Binissalem, assegurà també a aquest mitjà que no oferirà els descomptes als afiliats del PP i que no té res a veure amb aquesta promoció, si bé admeté que sí que els hi oferiren ser-hi.

Relacionat
+ VIST