Segueix-nos F Y T R

Crida a tenyir de verd els col·legis electorals

Imatge de la Plataforma on s'anima a vestir de verd durant la jornada electoral. | Plataforma Crida

|

L'Assemblea de Docents i la Plataforma Crida han fet una crida perquè aquest diumenge per tenir de verd els col·legis electorals. A través de les xarxes socials i del sistema de missatgeria instantània s'anima a dur la camiseta Crida en tant que “està autoritzada per la normativa electoral, ja que no és propaganda electoral”.

Des de Crida asseguren que si algú que està a una mesa té algun problema per dur la camiseta, poden citar l'acord de la Junta Electoral Central de 20/11/2011. Ara bé, els apoderats i interventors no poden dur camisetes amb lemes, però sí una peça de roba verda.

Qui no anirà a votar a cap col·legi electoral serà Sastre, que tot i estar en vaga de fam exercirà el seu dret a vot per correu. Segons el docent “veig aquestes eleccions unes eleccions plesbicitàries, Bauzá sí o Bauzá no”.

La posició del Govern Bauzá
Sobre aquesta convocatòria la portaveu de l'executiu, Núria Riera, sentencià aquest divendres que “en una democràcia s'ha de donar llibertat i no polititzar el dret d'anar a votar de les persones”. Paraules que posteriorment matisà assegurant que “no s'han de barrejar matèries i cal anar a votar pel nostre futur a Europa”.

Relacionat
+ VIST