Segueix-nos F Y T R

#Bauzádimissió esdevé 'trending topic' a tot l'Estat

El president Bauzá assegut al costat de la infanta Elena a la final de tennis de París. | CHRISTOPHE KARABA

|

Una gran quantitat de missatges han començat a enviar-se a Twitter a partir de les dotze i fins a les 15:00 hores, totes amb l'etiqueta de #Bauzádimissió, reclamant que el cap del Govern assumeixi la seva responsabilitat en el conflicte educatiu, i amb la finalitat de fer-lo un dels temes més comentats de la jornada a la coneguda xarxa social. Una fita que s'ha assolit poc després de la una del migdia.

El gruix de piulades ha provingut de ciutadans anònims, encara que també algunes veus polítiques com la coalició MÉS, Esquerra Unida de Balears o la CUP s'han sumat a la iniciativa, que ha estat convocada aquest matí a través de missatges entre particulars.

També han dit la seva personalitats amb projecció pública, com el diputat d'Esquerra al Congrés, Joan Tardà, els diputats al Parlament pel PSIB Antoni Diéguez i Pilar Costa, el senador socialista Antoni Manchado, el músic i regidor de la CUP a Berga, Francesc Ribera 'Titot', la portaveu del GOB, Margalida Ramis, així com entitats com FAPA Mallorca, l'STEI, Castelló per la Llengua, el Col·lectiu Albaïna o Endavant - OSAN.

En una de les versions que corrien arreu es considerava que "un home que no parla amb el seu poble no el pot governar". I és que la posició oficial del Govern pel que fa a Jaume Sastre encén encara més la indignació, que avui corre arreu amb força.

Tanmateix, en el moment en què l'allau de tuits era més considerable, els diputats del Partit Popular Aina Aguiló i Antoni Camps, entre d'altres, han començat a piular missatges que defensaven la gestió de Bauzá, fent servir sobretot arguments econòmics, amb l'etiqueta #3anysdefeina.

Malgrat l'intent, aquesta altra etiqueta que es volia fer viral no ha aconseguit eclipsar la que ha demanat a Bauzá que se'n vagi, i que fins i tot, durant una estona, ha estat entre les deu més comentades a nivell mundial.

+ VIST