Segueix-nos F Y T R

El professorat de l'IES Francesc de Borja Moll exigeix la revocació del nou director per incomplir la normativa

Els docents de l'IES Francesc de Borja Moll abans d'entregar la documentació al registre. | IES Francesc de Borja Moll

|

Més d’una trentena de professors de l’IES Francesc de Borja Moll han entrat a registre de la Conselleria d’Educació una sol·licitud per tal que es revoqui el nomenament del nou director Juan José Rey Porca, ja que avui dia el seu equip encara no és complet.

El 20 de juny era la data límit perquè el candidat seleccionat comuniqués els membres de l’equip directiu a la Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans (annex 6 de la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 25 de març de 2014 per la qual es convoca el concurs de mèrits per a la selecció de directors de centres docents públics no universitaris de les Illes Balears i s’aproven les bases que l’han de regir).

Sol·liciten, així mateix, que es nomeni l’altre candidat, Aquilino Martínez, docent del centre que va superar el procés de selecció i que té equip directiu.

També denuncien que cap dels membres del nou equip directiu varen demanar comissió de serveis al centre i, per tant, no sortien a les llistes provisionals(segons la resolució del 15 de maig http://www.caib.es/govern/archivo.do?id=1916108 s'han de presentar les sol·licituds del 22 al 29 de maig. Al mateix annex no diu que hi hagi un període excepcional per a ocupar càrrecs directius).

No obstant això, sí que surten a les definitives del passat divendres 4 de juliol. Això vol dir que fins el passat divendres a l’IES Francesc de Borja Moll hi havia quatre persones treballant amb documentació tant d’alumnes com de professors quan encara no hi tenien plaça.

+ VIST