Segueix-nos F Y T R

La primera jornada de vaga educativa del curs, el 15 de setembre

L'Auditori de Porreres ple a vessar. | Pere Bota

|

L'Assemblea de Docents reunida aquest divendres a l'Auditori de Porreres ha decidit fixar el dia 15, com el primer dia de la vaga educativa del curs, que començarà el pròxim 12 de setembre pels alumnes i aquest dilluns pels professors.

La proposta de vaga a l'inici de curs ha estat ratificada sense cap vot en contra per part dels assistents. A part de l'aturada a les aules s'ha convocat una concentració a les 12 hores davant el Consolat de Mar. Si bé el dia 12 ja es realitzaran accions informatives als centres aprofitant el primer dia de curs.

L'assistència a l'assemblea ha estat massiva. Gent dreta i asseguda per terra que ha vestit la camiseta verda per mostrar el compromís amb la lluita educativa que continua un any després. A més, una gran pancarta amb el lema "Stop repression" ha presidit la taula dels parlaments a l'escenari.

Les decisions adoptades per l'Assemblea de Docents a Porreres només afecten a Mallorca, ara la resta d'illes hauran de decidir si se sumen a la convocatòria. Per altra banda, alguns docents han demanat que la convocatòria de vaga també es faci extensiva a la concertada, proposta que s'haurà de debatre.

Relacionat
+ VIST