Segueix-nos F Y T R

L'equip de Bauzá no permet a Camps parlar amb la premsa durant l'acte al Consolat

Camps saludant a la capella del Consolat a tots els convidats. | T.Ayuga

|

La ciutadellenca Joana Maria Camps ha estat la protagonista de la presa de possessió de la seva successora, Núria Riera. Camps, que ha estat cessada pel president del Govern, José Ramón Bauzá, ha volgut assistir a l'acte institucional d'aquest divendres tot i que la seva baixa no ha estat voluntària sinó imposada per Bauzá. Camps que volia xerrar amb la premsa per acomiadar-se ha estat 'segrestada' per les responsables de premsa.

Segons han afirmat els responsables de comunicació "ella no tenia res a dir", si bé aquesta és la percepció totalment contrària a la versió dels periodistes que han vist com Camps de forma molt cordial es volia acomiadar, cosa que no li han deixat fer.

La menorquina, lluny de fugir corrents cap a Menorca, ha volgut mostrar la seva millor cara. L'habitual és que el conseller sortint, si no deixa el càrrec per iniciativa pròpia, no assisteixi a l'acte i només es deixi fotografiar amb el seu successor a la conselleria corresponent fent el traspàs de cartera.

Canvis a Administracions Públiques
La fins ara consellera d'Administracions Públiques serà rellevada en el càrrec pel misser Juan Manuel Lafuente Mir, un històric del PP-Menorca, amb despatx obert a Maó i que des de fa anys exerceix funcions d'assessor jurídic de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca.

+ VIST