Segueix-nos F Y T R

L'Entesa crida els seus a adherir-se a la plataforma ciutadana Guanyem Eivissa

Una de les imatges promocionals de la plataforma, on es veu una instantània de la gran manifestació a favor de l'ensenyament de qualitat i contra el TIL del Govern. | Guanyem Eivissa

| Eivissa |

L'Entesa d'Eivissa celebra el naixement de la plataforma política ciutadana Guanyem Eivissa, i creu que la seva presentació pot marcar un vertader punt d'inflexió a la Pitiüsa major. Per això animen el seu cercle de relacions a participar en “aquesta il·lusionant plataforma”, demanant als militants i simpatitzants que s'hi adhereixin.

El referent del sobiranisme i l'ecologisme eivissenc manifesta que cal participar de la constitució i construcció del moviment a partir de la redacció de documents, participació en assemblees, en les primàries a candidats que es duran a terme, en reunions de coordinació, etc., i recorda que en la gestació i promoció de l'organització hi han participat membres dels sobiranistes eivissencs, a títol particular.

L'Entesa augura per a la marca de Guanyem Eivissa “molts encerts, tant pel que fa al nivell d'atracció cap al poble eivissenc com pels resultats electorals que pugui obtenir en les tres eleccions que es convocaran per maig de 2015”, i remarquen el paper cabdal de la plataforma i la seva necessitat pel seu vessant “innovador, participatiu, democràtic, transformador, popular i autocentrat en els interessos d'Eivissa”.

Finalment, l'Entesa afirma acceptar les condicions plantejades en el Manifest de Guanyem Eivissa respecte als partits polítics, i en aquest sentit tornen a animar els seus a sintonitzar amb aquest nou projecte.

Relacionat
+ VIST