Segueix-nos F Y T R

El GOB reconeix la lluita dels veïns del Molinar i sanciona el conseller Company

Els representants de l'entitat Ecoxarxa, premiats durant l'edició de l'any passat, va recollir el seu guardó. | GOB

| Palma |

El GOB ha premiat enguany la lluita dels veïns del Molinar en defensa del port petit i de la fisonomia del barri mariner de Palma. L'entitat ha fet entrega a la Plataforma Salvem el Molinar d'uns dels seus guardons Alzines, destacant la seva feina en contra de l'ampliació del club nàutic.

L'entrega dels premis s'ha produït durant el tradicional dinar de Nadal que organitza l'entitat ecologista que, de manera especial, enguany s'ha celebrat en el Parc de Can Tarrés de la barriada del Molinar.

Un centenar de persones ha participat al dinar en el qual també es varen la resta de guardons 'Alzines', així com els negatius premis 'Ciment'. Els premis 'Alzines' també els han rebut els agents de Medi Ambient, la llibreria Transitat i l'activista cultural Miquel Angel Llonovoy.

Pel que fa als premis 'Ciment', que destaca de forma negativa les accions en contra del medi ambient i el territori, enguany han estat premiats el conseller Biel Company, el ministre Soria i els promotors del projecte de centre comercial de les Fontanelles. Els premiats de l'any anterior van recollir els seus guardons.

Defensa del territori
Mica Noguera, presidenta del GOB, va criticar la política territorial de l'Executiu, va considerar aquesta legislatura com a perduda en relació al territori i va felicitar els promotors de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) en favor de la defensa del territori.

+ VIST