Segueix-nos F Y T R

El jovent del PSM fa costat a Syriza

Una dona passa al costat d'un cartell del partit d'Alexis Tsipras a Atenes. | Efe

| Palma |

El jovent del PSM es mostra favorable al partit d'esquerra radical Syriza, que totes les enquestes donen com a probable guanyador de les eleccions del diumenge a Grècia.

Els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM aposten pel canvi al país hel·lènic i a Europa, segons destaca el seu secretari general, Albert Abad, qui diu que allò que cal és “passar de la Unió del capital a la Unió de les persones”

El JEN-PSM ha mostrat el seu suport a la formació transformadora de cara a uns comicis que marcaran una fita en la història recent d'Europa, ja que Syriza, que es perfila com a clara vencedora, proposa resoldre la crisi humanitària en què es veu immers el país, prioritzant les necessitats socials per davant dels interessos de les grans corporacions.

El cap dels joves independentistes afirma que “arribada l'hora de tombar l'Europa del capital, cal combatre l'austericidi des de la democratització de tots els àmbits de la societat, inclosa l'economia”.

El JEN-PSM recorda que 'Europa' és un vell mot grec que vol dir "el que té la mirada ampla". “Syriza, des del sud, des de la Mediterrània, representa una nova mirada, un nou rumb per a una Europa dels pobles que ha de nodrir-se dels interessos de les classes populars”.

Relacionat
+ VIST