Segueix-nos F Y T R

«Quan aquesta al·lota se'n va de marxa no va representant al PP»

Antònia Mas i Jaume Martorell fan broma amb el ‘petit Nicolás’ mentre sostenen l'acreditació d'entrada a la convenció del PP a Madrid.

| Pollença |

Al PP balear no li ha fet gens de gràcia veure la foto de la presidenta del PP de Pollença, Antònia Mas, posant amb el ‘petit Nicolás’. Però no farà res. Prefereixen tirar terra damunt l'assumpte abans que l'incendi agafi aire a Pollença i la cosa reviscoli i acabi en guerra civil.

El president dels populars a Mallorca, Jeroni Salom, va ser taxatiu: «Quan aquesta al·lota se'n va de marxa no va representant al PP». El PP no farà res i considera que la foto amb Nicolás no és motiu suficient per demanar la dimissió de la presidenta del PP de Pollença.

És la versió oficial, malgrat que al carrer Palau Reial de Palma hi ha enuig amb la patinada de Mas i de Jaume Martorell que, per acabar-ho d'adobar, és fill de la directora general d’Ordenació, Innovació i Formació de la Conselleria d’Educació, Bel Cerdà.

En canvi a Pollença ja hi ha veus dels populars de la localitat que demanen a la direcció del partit a Palma que actuï. La reunió de la junta local va ser extremadament tibant fins al punt que es van dir frases «irreproduïbles», segons algun assistent.

Després de la publicació de la imatge, molta gent del PP –i d'altres partits– va mostrar el seu empipament als dirigents de la formació a Palma per la relliscada de la presidenta local, considerant-la una cosa impròpia d'una política que pretén ser seriosa. A Palma volen pau i a Pollença, guerra.

Relacionat
+ VIST