Segueix-nos F Y T R

Antoni Verger serà el candidat de MÉS al Congrés

Verger, en el centre de la imatge, durant les votacions realitzades aquest dissabte. | MÉS per Mallorca

| Palma |

Antoni Verger serà el candidat de MÉS al Congrés dels diputats, després d’aconseguir el 78% dels vots durant les primàries que ha celebrat el partit aquest dissabte. 

La jornada ha estat molt animada i participativa. A les 10.00 hores del dematí s'han obert les 37 meses i les més de 3.000 persones inscrites podran exercir el seu dret a vot fins a les 20.00 hores. A Palma s'han instal·lat dues meses, una a s'Escorxador i l'altra a Sant Jordi. Des de primera hora, l'afluència de gent a les meses ha estat notable.

«Aquesta jornada torna a ser històrica i un èxit de participació. És una passa més que dóna MÉS per Mallorca per consolidar processos democràtics i oberts a la ciutadania», ha destacat Biel Barceló, líder de la formació política.

Barceló ha recordat que amb la nova legislatura que s'iniciarà a partir del 20N s'hauran de discutir qüestions fonamentals com el model educatiu, la LOMQE, el model de finançament, el mode d'estat, entre d'altres.

«Només una formació política com la MÉS per Mallorca pot defensar els interessos i drets dels ciutadans i ciutadanes d'aquestes illes, una veu pròpia i independent que no estigui supeditada a altres formacions de Madrid».

Tots els candidats i candidates han tingut l'oportunitat de presentar-se i explicar les seves propostes en tres assemblees comarcals que s'han duit a terme durant aquest mes d'octubre. La llista completa dels candidats i candidates es pot consultar a la pàgina web www.primariespermallorca.cat 

+ VIST