Segueix-nos F Y T R

El Pi vol més celeritat per a la Facultat de Medicina

Jaume Font diputat del Pi. | UH-Arxiu

| Palma |

El portaveu del Pi al Parlament, Jaume Font, demanarà el proper dimarts durant el Ple a la presidenta de Govern màxima celeritat en els tràmits que manquen «perquè la Facultat de Medicina sigui una realitat abans que acabi l’any». 

Font recordarà que els temps marcaran la viabilitat del projecte que ja va endarrerit. El també diputat recorda que a l’hospital de Son Espases ja hi ha la infraestructura necessària per començar els cursos clínics de tercer i quart i que els estudis de Medicina «són un bon inici per l’aposta en innovació tan necessària per aquesta comunitat».

En aquet sentit el passat ple Jaume Font va recordar que «no basta fer actes de suport cap a treballadors que perden la feina en un ERO; també s’ha d’invertir en indústria perquè la gent en atur es pugui reincorporar al mercat laboral».

El Pi ha defensat que la Facultat de Medicina suposa «un estímul pels professionls sanitaris, una de les professions que més manquen a les illes; a més diversificarà el model productiu, donarà sortida a personal qualificar que fins ara se n’anava per poder desenvolupar una carrera acadèmica; estimularà la investigació -l’Institut d’Investigació de Salut de Palma podrà acreditar les investigacions-, l’ensenyament i l’aprenentatge».

+ VIST