Segueix-nos F Y T R

Ensenyat: «En el Consell governa un 'pacte a la mallorquina' amb tres partits que formen un equip plural i cohesionat»

|

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assenyalat que, igual que aquests dies s'està parlant d'un 'pacte a la valenciana', en la Institució insular governa un 'pacte a la mallorquina', amb tres partits diferents que formen un equip "plural i cohesionat".

Així ho ha afirmat el president del Consell en roda de premsa, en la qual ha estat al costat del vicepresident segon i conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado, i al vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, que han fet balanç del primer any al capdavant del govern de la Institució insular.

«Som un equip. Això no vol dir que no hi hagi diferències entre nosaltres, però les coses se solucionen parlant», ha indicat Ensenyat en referència al govern format a tres entre Més, PSIB i Podem a Mallorca.

«Hem demostrat que el pacte funciona, que és un pacte plural de forces d'esquerres que creu en les persones i que fomenta el creixement econòmic», ha defensat en al·lusió al funcionament de la Institució. «Volem ser una administració forta i que som capaces d'incidir en la qualitat de vida de les persones», ha recalcat.

+ VIST