Segueix-nos F Y T R

MÉS reclamarà un canvi de model productiu en el marc del primer de maig

|

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha confirmat que el partit reclamarà el primer de maig, que se celebra aquest divendres, un canvi en el model productiu a les Balears.

Noguera ha assegurat aquest dimecres que aquest canvi ha de venir amb «una ocupació més digna i menys precària». En aquest sentit, Noguera ha destacat que «la crisi de la COVID-19 ha deixat en evidència la dependència del monocultiu turístic i la fragilitat del mercat laboral».

Per això, segons Noguera, «la qual cosa fins ara, per a molts era una percepció, ara és un fet real i tangible». En aquest context, el coordinador ha apostat per aprofitar «la conscienciació col·lectiva per a fer passos decidits» per a protegir llocs de treball així com impulsar un model capaç de reactivar l'economia «des d'una òptica més sostenible i duradora en el temps».

Noguera també ha avançat que aquest divendres MÉS, «de manera virtual, amb visió analítica i amb l'objectiu de posar les bases d'aquest nou model», emetrà una sèrie d'entrevistes per a donar veu als treballadors de diferents sectors.

+ VIST