Segueix-nos F Y T R

El Pi considera una «errada històrica» deixar en mans de les 'Big Four' el rescat del sector turístic

EL PI

|

El PI ha qualificat «d'errada històrica» deixar en mans de les 'Big Four' el rescat del sector turístic amb Fons Europeus, en relació a l'assistència de KPMG a l'Agència Turística de les Balears per a la preparació dels projectes que aspiren a finançar-se amb fons europeus.

El president de la formació, Antoni Amengual, ha reclamat que s'hauria d'haver gestionat a través de la Fundació Impulsa, patronals, associacions i empresa local.

Amengual ha recordat que des del PI es va proposar crear una comissió amb una àmplia representació del món econòmic i social liderada per una figura independent «per a evitar la utilització partidista d'aquests fons». En aquest sentit, Amengual ha avançat que demanarà explicacions en el Parlament al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

El líder del PI ha puntualitzat que és essencial vertebrar estratègies en el territori per a aconseguir que les ajudes es reparteixin per totes les illes, encara que «l'actitud del Govern d'Armengol és callar i fer la seva». Segons el president del PI, «ve algú de fora a dir com s'han de fer les coses com si aquí no hi hagués professionals».

+ VIST