Segueix-nos F Y T R

Negueruela assegura que les Illes Balears seran una destinació segura «amb independència del nivell de vaccinació que tengui»

| |

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimecres que les Illes Balears seran una destinació segura «amb independència del nivell de vaccinació que tengui» de cara a la propera temporada turística, tot i que ha insistit en la necessitat de millorar la situació epidemiològica actual.

En una roda de premsa després d'una reunió amb els agents econòmics i socials de les Illes, el conseller ha apuntat que la temporada que ve es farà en convivència amb el virus, amb el procés de vaccinació, però alhora «garantint un turisme segur».

Això no obstant, no ha posat dates exactes de quan es podrà fer aquesta reobertura. «Hi haurà temporada, perquè la temporada no depèn exclusivament de la vaccinació», ha destacat, alhora que ha afegit que des del Govern continuaran treballant al costat del sector per a tenir temporada turística quan millori la situació epidemiològica. Les Balears podran ser una destinació segura», ha reiterat.

Demanat per si hi haurà un pla concret de vaccinació per als professionals del turisme, Negueruela ha assegurat que «el sector turístic no ha reclamat una vaccinació específica».

Per la seva banda, la presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), Maria Frontera, ha assenyalat que probablement no estarà «aquesta vaccinació completa per a la temporada turística», però que és «una variable que acompanyarà positivament per aconseguir reobrir l'activitat».

+ VIST