Segueix-nos F Y T R

Company demana la compareixença urgent d'Armengol per a explicar «la remodelació fallida del Govern»

Europa Press

|

El president i portaveu del Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha anunciat aquest dilluns que el PP sol·licitarà la compareixença en ple de la presidenta del Govern «per a explicar una remodelació fallida, que arriba tard i és insuficient, perquè es manté als consellers més qüestionats i que més responsabilitat han tengut en una gestió de la pandèmia que ens ha convertit en una de les economies més danyades de tot Europa».

A més, Company ha afirmat: «Estam davant d'una altra cortina de fum, un altre dels decorats d'Armengol per a intentar frenar les crítiques i el malestar de la societat amb la seva deficient gestió, fent una remodelació del seu Executiu en plena crisi per les vacunacions a càrrecs polítics i enmig de manifestacions i mobilitzacions ciutadanes per a reclamar la seva dimissió».

Per al president del PP a les Balears, la presidenta del Govern ha dut a terme «una remodelació pensant més en interessos de partit que en les necessitats dels ciutadans» i ha afegit que «veiem també que Armengol compleix al peu de la lletra l'eslògan socialista 'Ningú queda enrere'. Ningú dels seus, perquè veiem que tots els càrrecs del PSOE queden recol·locats».

+ VIST