Segueix-nos F Y T R

Vidal demana al Senat si l'Estat té alguna estratègia per a combatre els grups feixistes, nazis, racistes i antisemites

| |

El senador de designació autonòmica per les Balears, Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha registrat una pregunta escrita al Senat espanyol per a qüestionar si l'Estat té alguna estratègia per a combatre els grups feixistes, nazis, racistes i antisemites.

A través de les xarxes socials, Vidal ha comunicat aquest dimarts la seva pregunta i ha remarcat que «l'acte nazifeixista de dissabte a Madrid en què una oradora falangista va dir 'El jueu és el culpable' no pot quedar en no res. Fiscalitzarem que això no pugui passar. Per això demanam a l'Estat què hi pensa fer. No és normal rapers a presó i apologetes de l'Holocaust a ca seva».

A la pregunta al Senat, Vidal també ha qüestionat si les forces de seguretat de l'Estat i la Fiscalia tenen constància «de si els discursos pronunciats són constitutius de delictes punibles». Així mateix, ha reclamat si aquestes persones «han estat detengudes».

Cal recordar que, aquest passat diumenge a Madrid, simpatitzants del feixisme varen celebrar un acte en homenatge a la División Azul aprofitant l'aniversari de la batalla de Krasny Bor durant la Segona Guerra Mundial.

+ VIST