Segueix-nos F Y T R

MÉS reitera que el cas Contractes «mai no va existir» i considera que «la dreta està darrere dels atacs»

| |

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha reiterat aquest dilluns que el cas Contractes «mai no va existir» i ha considerat que «la dreta està darrere dels atacs» dels darrers dies.

«La dreta persisteix en atacar MÉS perquè saben que som la bandera de polítiques d'esquerres transformadores», ha censurat Ferrà en una roda de premsa a la cambra autonòmica.

El diputat ecosobiranista ha destacat que el director general de Fons Europeus del Govern, Félix Pablo Pindado, «és un professional i un càrrec polític que fa un excel·lent treball». «No està imputat ni se li ha proposat cap sanció, no tinc cap altra valoració que fer de moment», ha afegit.

Ferrà ha ressaltat que la CNMC «fa la seva feina i ha fet una resolució amb un seguit d'empreses que per a res afecten MÉS per Mallorca i la feina que s'ha fet en les institucions». «Tenim dues sentències del tribunal i estam molt tranquils en aquest sentit», ha dit, alhora que ha criticat que el PP intenta relacionar MÉS amb qüestions «que li són alienes».

«El PP ja va fracassar en els tribunals, que varen constatar la inexistència del mal anomenat cas Contractes, que no va existir mai», ha declarat el diputat ecosoberanista.

D'aquesta manera, ha censurat que la dreta tracta de «vincular Fons Europeus amb corrupció», perquè «atacar els Fons Europeus és atacar la jugular de la línia de treball del Govern».

+ VIST